GoDaddy-auktioner Hjælp

Byd på domæner, der er ved at udløbe

Hvis et domænenavn, der er registreret hos os efter 2. maj 2005, udløber, slår vi det automatisk op til auktion på GoDaddy Auctions® 25 dage senere. Du kan byde på ethvert domænenavn, der er ved at udløbe og er slået op på GoDaddy Auctions.

Den aktuelle registrant kan kræve domænenavnet tilbage fra indløsning op til 30 dage efter udløb. Hvis den aktuelle registrant fornyer domænenavnet, annullerer vi auktionen og refunderer eventuelle bud.

Du kan byde på udløbne domæner fra en web-app, eller du kan bruge GoDaddy Investor-appen til at spore udløbsauktioner på din mobilenhed.

Byd på domæner, der er ved at udløbe, vha. web-app

1. Log ind på GoDaddy-auktioner.
  2. Fra menuen Populære søgninger vælger du Udløber.
  3. Find det domænenavn, som du vil byde på.
  4. I feltet Indtast bud/tilbud indtaster du buddet.

Bemærk: Dette felt vises ikke ved Køb nu-opslag.

5. Klik på Fortsæt til gennemsyn.
  6. Gennemse dit bud, eller øg det.
  7. Læs og accepter eventuelle juridiske aftaler, der vises.
  8. Klik på Indsend.

Byd på domæner, der er ved at udløbe, vha. Investor Mobile-appen

1. Log ind på GoDaddy Investor-appen på din mobilenhed.
  2. Tryk på det domænenavn, som du vil byde på.
  3. I feltet Dit bud skal du enten acceptere det minimumsbud, der allerede er udfyldt, eller afgive et proxy-bud.
  4. Bemærk: Dit proxy-bud skal være højere end beløbet for minimumsbud.

5. Klik på Afgiv bud.

Næste trin

• Se
    for at holde øje med dit bud.