Tre måder at bruge dit domænenavn på

Du har fået dit domænenavn, men du er usikker på næste træk. Denne video viser tre måder, du kan bruge dit nye domænenavn på: Opret en hjemmeside til dit domæne, opret forbindelse mellem dit domæne og Facebook eller LinkedIn, eller opret en e-mailkonto til dit domæne. Se hele artiklen.

Derfor kan alle bygge en hjemmeside

Brugervenlige værktøjer som Hjemmesideprogram og Webshop betyder, at brugere ikke behøver at have kendskab til komplicerede kodesprog til websiteopbygning, såsom HTML, CSS og JavaScript. Når du har set videoen, skal du gå til: Startsiden for GoDaddys Hjemmesideprogram. Se hele artiklen.

Mød Hjemmesideprogram

At lave din egen hjemmeside er nemmere, end du tror. Denne video giver en oversigt over Hjemmesideprogram og viser, hvor enkelt det er at oprette en flot hjemmeside og gå online med den. Se hele artiklen.

Brug dit domæne til at oprette en e-mailkonto

Lær, hvordan du opretter en e-mailkonto ved hjælp af dit eget domæne. En domænebaseret e-mailkonto ser professionel ud og styrker troværdigheden. Se hele artiklen.

Mere om at komme i gang