Byg min hjemmeside

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Få det væsentlige for en online tilstedeværelse

Du har dit domænenavn, men du er usikker på, hvad du skal gøre næste. Denne video viser tre måder at bruge dit nye domænenavn på: Opret en hjemmeside til dit domæne, knyt dit domæne til Facebook eller LinkedIn, eller opret en e -mailkonto til dit domæne.

Derfor kan alle bygge en hjemmeside

Brugervenlige værktøjer som f.eks. Websites + Marketing Hjemmesideprogram og Onlinebutik fjerner kompleksiteten ved at kende sprog til kodning af hjemmesider som HTML, CSS og JavaScript.

Mød hjemmesider + marketing Hjemmesideprogram

Det er nemmere, end du tror, at oprette dit eget website. Denne video giver et overblik over Hjemmesider + Markedsføring Hjemmesideprogram og viser, hvor nemt det er at få et smukt site bygget og på internettet.

Brug dit domæne til at oprette en e-mailkonto

Lær, hvordan du opretter en e-mailkonto ved hjælp af dit eget domæne. En domænebaseret e-mailkonto ser professionel ud og styrker troværdigheden. Se hele artiklen.

Mere om at komme i gang