Skift PHP -uploadgrænser for min Linux -hostingkonto

Sådan kan du bruge cPanel til at ændre PHP -uploadgrænsen for din Linux -hostingkonto. Som standard er grænsen 32 MB.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ved siden af den Linux -hostingkonto, du vil bruge.
    vælg administrer
  3. På kontoens kontrolpanel skal du vælge cPanel -admin .
  4. På startsiden for cPanel i afsnittet Software skal du vælge Vælg PHP -version .
  5. I cPanel PHP -vælger | side med udvidelser , skal du vælge Skift til PHP -indstillinger i øverste højre hjørne.
  6. I cPanel PHP -vælger | indstillinger , skal du klikke på værdien for upload_max_filesize , vælge en ny værdi i menuen og derefter klikke på Anvend .
  7. Vælg værdien for post_max_size , vælg en ny værdi i menuen, og vælg derefter Anvend .
  8. Klik på Gem.