Konfigurer PHP -fejllogning

Når du foretager fejlfinding på PHP -fejl , skal du gennemgå dine PHP -logfiler. Hvis du ikke har PHP -logfiler til gennemgang, skal du bruge følgende proces til at konfigurere logning:

Bemærk: For WordPress og Administreret WordPress fejllogning bedes du se Aktivér fejlfindingstilstand i WordPress for at få vist fejl.

1. Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, før du foretager ændringer på dit site.
  2. Find din PHP -initialiseringsfil .
  3. Rediger filen. ( cPanel / Plesk / VPS )
  4. Anbring følgende linje i din initialiseringsfil:
    error_log = /path/to/your/webroot/php_error.log
    • error_log er den PHP -funktion, som fortæller webserveren at outputte dine logfiler til en ny fil.
    • /path/to/your/webroot/php_error.log er stien til din nye log.
      • Sørg for at udskifte /sti/til/din/webroot med den faktiske sti, som din hostingkonto bruger.
      • Hvad er min absolutte sti? ( cPanel / Plesk ).
  5. Opret en fil med navnet php_error.log i webroot'en til din hosting.
  6. Genstart dine PHP -processer. ( CPanel / Plesk ).

Næste trin:

• Gennemse din php_error.log for fejloplysninger. ( cPanel / Plesk / VPS )