GoDaddy Pro Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Forlad GoDaddy Pro

Hvis du ikke længere vil være en del af programmet Legacy GoDaddy Pro, kan du fravælge Pro-dashboardet. Leaving Pro fjerner adgang til både sites og klientadministrationsværktøjer.

1. Log ind på din GoDaddy Pro -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Vælg fanen Klienter i menuen til venstre.
  3. Vælg fanen Profil i den øverste menu.
  4. Fra bunden af afsnittet Erhverv skal du vælge Forlad Pro .
  5. Vælg Forlad for at bekræfte.