Rediger mine domænenavneservere

Sørg for at holde din hjemmeside og e-mail i drift ved at have korrekte navneservere på dit domæne. Du kan ændre navneserverne for dine domæner, der er registreret hos GoDaddy i din GoDaddy-konto. Der er altid mindst to navneservere for et domæne, og når navneservere ændres, ændres også det sted, hvor du administrerer DNS.

Eksempel: Hvis et domæne bruger GoDaddy-standardnavneservere, vil DNS-zonefilen være på din GoDaddy-konto. Hvis domænet bruger navneservere for en anden virksomhed, vil DNS-zonefilen i stedet være i den virksomhedskonto.

1. Log på domæneporteføljen for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg afkrydsningsfelterne ved siden af de domæner, du vil opdatere. Eller vælg afkrydsningsfeltet ved siden af Domænenavn, og vælg derefter Vælg alle.
    skærmbillede af flere valgte domæner
  3. Vælg Navneservere på handlingsmenuen.
    • Afhængigt af størrelsen på din skærm skal du muligvis vælge menuen Mere og rulle ned for at se Navneservere.
  4. Vælg den navneserverindstilling, der fungerer bedst for dig:
    • GoDaddy-navneservere (anbefalet): Vi opdaterer dit domæne til et sæt GoDaddy-navneservere, og du administrerer DNS i din GoDaddy-konto.
    • Jeg vil bruge mine egne navneservere: Angiv dine brugerdefinerede navneservere. Din DNS vil blive administreret et andet sted fra, og ikke via din GoDaddy-konto.
  5. Vælg Gem og derefter Fortsæt for at fuldføre dine opdateringer.
    • Hvis dit domæne har domænebeskyttelse , skal du bekræfte din identitet. Hvis totrinsbekræftelse (2SV) har været slået til i mindst 24 timer, skal du indtaste den kode, vi sendte via SMS, eller indtaste koden fra din godkenderapp. Ellers skal du indtaste den engangsadgangskode, som vi har sendt til din registrant-e-mailadresse.

Du vil se bekræftelsen Udført, som informerer dig om, at navneserverne er blevet opdateret. De fleste DNS-opdateringer træder i kraft inden for en time, men global opdatering kan tage op til 48 timer.

Relaterede trin

Flere oplysninger

• Visse domæner kan have særlige krav til navneserverindstillinger.
  • Selvom dit domæne ikke er registreret eller hostet hos GoDaddy, kan du stadig administrere DNS hos os ved at tilføje DNS-hosting.