Kan jeg stadig bruge min gamle version af Outlook eller Office?

Ja, du kan stadig bruge din eksisterende version af Outlook, hvis den er kompatibel med Microsoft 365. Vi understøtter Outlook 2013 eller nyere. Hvis din version af Outlook er ældre end 2013, kan du få hjælp fra vores GoDaddy -guider .

Hvis du allerede har Office, kan du stadig bruge det efter opgraderingen. Du har også adgang til Microsoft 365 -funktioner og software, som er inkluderet i din aftale .