Hjælp

GoDaddy-hjælp

Can I Upload My Own Images?

Yes. InstantPage® allows you to upload images or select images from a database of free images. For instructions on uploading images to InstantPage, see Managing the Background.


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.