Linux-hosting (cPanel) Hjælp

Can I use extensionless PHP files?

For security reasons, you cannot use extensionless PHP files on your website without employing a tool like mod_rewrite. For more information, see What is mod_rewrite?


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.