Annuller en ventende kontaktopdatering

Annuller en afventende kontaktopdatering for dine domæner via din konto. Annullering af en kontaktopdatering forhindrer domænets kontaktoplysninger i at blive opdateret. Eller du kan godkende opdateringen af kontaktpersonen for at behandle de ventende ændringer.

1. Log på din GoDaddy -domæneportefølje . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg det specifikke domæne, du vil opdatere, for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    skærmbillede af valgt enkelt domæne
  3. Naviger til advarslen om, at du har kontaktopdateringer, der afventer godkendelse, og vælg Vis nu .
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for Annuller denne opdatering for dit domænenavn , og vælg derefter Annuller afventende opdateringer for at bekræfte annulleringen af kontaktopdateringen.

Relaterede trin

• Brug en forudindstillet profil til hurtigt at administrere kontaktoplysninger for flere domæner.
  • Eller opdater manuelt kontaktoplysningerne for dine individuelle domæner.