Annuller flytning af et domæne til en anden konto

Du kan når som helst annullere flytning af et domæne til en anden GoDaddy -konto eller kontoændring.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg Domæner > Afventende kontoændringer .
    vælg overførsler fra menuen domæner
  3. Vælg Til en anden GoDaddy -konto for domæner, der flytter ud af din konto. Eller vælg Fra en anden GoDaddy -konto for domæner, der flytter til din konto.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for de (t) domæne (r), du annullerer. Eller vælg markeringsikonet og Vælg alle .
  5. Vælg Annuller overførsel over din domæneliste.
  6. Bekræft annulleringen ved at vælge Ja, Annuller overførsel .