Catch-all e-mail understøttes ikke med Microsoft 365

En catch-all e-mail bruges til at levere e-mail, når adressen ikke er stavet korrekt, eller hvis modtageren ikke findes. Dette kan resultere i, at uønsket mail, herunder spam, også bliver leveret. For at forhindre risikoen for phishing-angreb og andre sikkerhedstrusler tillader Microsoft 365 ikke opsamlings-e-mail.

Hvis du brugte en opsamlingsprøve med Workspace Email, fungerer den ikke længere, efter du er gået til Microsoft 365. Microsoft 365 indeholder imidlertid flere funktioner, som du kan bruge efter dit træk. Vælg, hvilken funktion der passer bedst til dig.

Vi anbefaler på det kraftigste at bruge en af følgende i stedet for en catch-all e-mail:

• Alias : Opret en adresse, der sender al e -mail til en anden indbakke efter eget valg. Hvis din adresse f.eks. Er jane@coolexample.com , og du konfigurerer aliaset sales@coolexample.com , vil al e -mail, der sendes til enten jane@ eller sales@ automatisk gå til jane@coolexample.com . Sådan opretter du et alias .
  • Distributionsgruppe : Kommuniker med en gruppe mennesker, såsom en afdeling eller et team, der arbejder på et projekt. I stedet for at inkludere hver enkelt modtager kan du sende mail til distributionsgruppen, og hvert medlem får den. Sådan opretter du en distributionsgruppe .
  • Delt postkasse : Tillad en gruppe mennesker at læse og sende meddelelser fra en fælles e -mailadresse. Du kan f.eks. Konfigurere den delte postkasse spørgsmål@smarteksempel.com, så medarbejdere, der har adgang, kan modtage og besvare dens meddelelser. Sådan opretter du en delt postkasse .

Hvis din virksomhed har brug for catch-all e-mail, kan du oprette en lignende oplevelse, hvor e-mails sendt til en af din kontos domæner sendes til en enkelt postkasse. Husk, at Microsoft ikke understøtter brug af opsamlings-e-mail, og vi anbefaler i stedet at bruge en af ovenstående indstillinger.

Påkrævet: Du skal have administratortilladelser for at følge disse trin. Du kan få flere oplysninger i administratorroller fra Microsoft.
Disse trin gælder for det nye Exchange -administrationscenter. Hvis du har problemer med at fuldføre dem, skal du slå Prøv det nye Exchange -administrationscenter øverst til højre.

Trin 1: Skift domænestatus

Du ændrer først domænestatus, så den accepterer meddelelser til modtagere, som ikke allerede findes i din organisation (ikke er gyldige brugere).

1. Log på Exchange -administrationscentret . Brug din Microsoft 365 -e -mailadresse og -adgangskode (dit GoDaddy -brugernavn og din adgangskode fungerer ikke her).
  2. Vælg Mailflow > Accepterede domæner .
  3. Vælg dit domæne, og vælg derefterblyant blyant at redigere.
  4. I højre side skal du vælge Internt relæ og derefter Gem .
  5. Påkrævet: Hvis du har flere domæner i din Microsoft -e -mailplan, er de angivet her. Du skal ændre ethvert domæne, som du vil arbejde med catch-all-e-mailen, til Internal Relay.

Trin 2: Opret en delt postkasse

Derefter skal du oprette en delt postkasse for at kontrollere e-mail fanget af opsamlingsprogrammet.

1. Vælg Modtagere > Delt .
  2. Vælgplus -ikon plus -ikon.
  3. Indtaste følgende:
    • Visningsnavn : Dette er hvad modtagerne vil se, når de modtager e -mail fra denne adresse.
    • E -mailadresse : Navngiv e -mailadressens catchall før @, og vælg derefter dit domæne på listen.
  4. Vælg Gem . Det kan tage ca. 15 minutter, før den delte postkasse bliver tilgængelig.

Trin 3: Opret en dynamisk distributionsgruppe

Derefter skal du oprette en gruppe gyldige brugere, så deres mail stadig sendes til dem og ikke går til opsamlingsprogrammet.

1. Vælg Modtagere > Grupper .
  2. Vælgpil ned pil ned, og vælg derefter Dynamisk fordeling .
  3. Indtast eller vælg følgende:
    • Visningsnavn : Indtast alle brugere.
    • Alias : Indtast allusere (dette vil blive brugt som e -mailadressen - f.eks. Allusers@coolexample.com).
    • Ejer : Vælg alle brugere.
    • Medlemmer : Alle modtagertyper.
  4. Vælg Gem.

Trin 4: Opret en regel for at hente mail

Dit næste trin er at oprette en regel, så e -mail sendt til en ikke -tildelt e -mailadresse går til catchall@ delt postkasse.

1. Vælg Mailflow > Regler .
    Menuen Mail -flow er åben med mulighed for regler
  2. VælgPlus Ny > Opret en ny regel . Et nyt vindue åbnes.
    Plustegnsmenuen er åben og viser indstillingen Opret regel
  3. For Navn skal du indtaste Catch-All .
  4. Vælg Flere indstillinger nederst i vinduet.
    Flere muligheder
  5. Vælg følgende:
    • Anvend denne regel, hvis : Vælg Afsender > Uden for organisationen > OK .
    • Gør følgende : Vælg Omdiriger meddelelsen til > disse modtagere > din delte postkasse > OK .
    • Bortset fra hvis : Vælg Tilføj undtagelse > Modtageren > er medlem af denne gruppe > allusere (din dynamiske distributionsliste) > OK .
    • Navn Catch-All Alternativ, Anvend denne regel, hvis afsenderen er placeret uden for organisationen. Gør følgende, omdiriger meddelelsen til Kontakt os, undtagen hvis modtageren er medlem af alle brugere
  6. Vælg Gem . Nu vil al e -mail fra uden for din organisation blive leveret til denne postkasse, hvis modtageren ikke er medlem af din allusers distributionsliste. Du kan når som helst vende tilbage og ændre disse indstillinger.

Trin 5: Vælg, hvordan du får adgang til opsamlingsprogrammet

Til sidst skal du bruge en af disse muligheder for at vælge, hvordan du ser opsamlings-e-mailen. Vælg en fane for at se instruktionerne:

Følg disse trin for at levere mail til en specifik bruger. Dette er mest som Workspace Email -oplevelsen, da du ikke behøver at kontrollere den delte postkasse separat.

1. Vælg Modtagere , og vælg derefter Postkasser .
  2. Vælg den nyoprettede delte postkasse til catchall@.
  3. I vinduet, der vises til højre, skal du vælge Administrer indstillinger for mailflow .
  4. Vælg Rediger ud for Videresendelse af e -mail.
  5. Slå til / fra for Videresend alle e -mails sendt til denne postkasse .
  6. For Videresendelsesadresse skal du begynde at skrive den e-mailadresse, som du vil modtage alle opsamlingsmeddelelser. Når den e -mailadresse, du vil bruge, vises i rullemenuen, skal du vælge den.

Bemærk: Den e -mailadresse, som du videresender til, skal være på det samme domæne som catchall.

7. Vælg Gem.

Den angivne e-mailadresse modtager nu al e-mail, der fanges af opsamlingsprogrammet