Catch-all e-mail understøttes ikke med Microsoft 365

Catch-all e-mail bruges til at levere e-mails, når adressen ikke staves korrekt, eller modtageren ikke findes. Dette kan resultere i, at uønsket mail, herunder spam, også bliver leveret. For at forhindre risikoen for phishing-angreb og andre sikkerhedstrusler tillader Microsoft 365 ikke opsamlings-e-mail.

Hvis du brugte catch-all med Workspace Email, fungerer de ikke længere, efter du flytter til Microsoft 365. Microsoft 365 indeholder imidlertid flere funktioner, som du kan bruge i stedet efter at du er overgået fra Workspace Email. Vælg hvilken funktion der passer bedst til dig.

Hvis du kender e-mailadresserne, der går til din nuværende opsamlingspunkt, skal du bruge en af følgende:

• Alias : Opret en adresse, der sender al e -mail til en anden indbakke efter eget valg. Hvis din adresse f.eks. Er jane@coolexample.com , og du konfigurerer aliaset sales@coolexample.com , vil al e -mail, der sendes til enten jane@ eller sales@ automatisk gå til jane@coolexample.com . Sådan opretter du et alias .
  • Distributionsgruppe : Kommuniker med en gruppe mennesker, såsom en afdeling eller et team, der arbejder på et projekt. I stedet for at skulle inkludere hver enkelt modtager, kan du sende mail til distributionsgruppen, og hvert medlem får den. Sådan opretter du en distributionsgruppe .
  • Delt postkasse : Tillad en gruppe mennesker at læse og sende meddelelser fra en fælles e -mailadresse. Du kan f.eks. Konfigurere den delte postkasse spørgsmål@smarteksempel.com, så medarbejdere, der har adgang, kan modtage og besvare dens meddelelser. Sådan opretter du en delt postkasse .

Hvis du ikke kender e-mailadresserne, der går til din nuværende opsamlingspunkt, skal du følge disse trin:

1. Log på Exchange -administrationscentret . Brug din Microsoft 365 -e -mailadresse og -adgangskode (dit GoDaddy -brugernavn og din adgangskode fungerer ikke her).
  2. Gå til modtagere , og vælg derefter delt .
  3. VælgPlus Ny .
  4. I det nye vindue skal du indtaste følgende:
    • Visningsnavn : Navnet på din delte postkasse. Dette er hvad modtagerne vil se, når de modtager e -mail fra denne adresse.
    • E -mailadresse : Navnet på e -mailadressen før @, såsom kontaktperson for generelle forespørgsler eller salg til dit salgsteam. Vælg dit domæne på listen efter @.
    Visningsnavn Kontakt os og E -mailadresse contact@
  5. Under Brugere skal du vælgePlus Tilføj .
  6. Indtast dine foretrukne brugere for at give dem tilladelse til denne delte postkasse, og vælg OK .
  7. Vælg Gem . Det kan tage ca. 15 minutter, før den delte postkasse er tilgængelig for alle brugere.
  8. Vælg grupper øverst på siden.
  9. Ved siden af Ny Microsoft 365 -gruppe skal du vælge pil ned og derefter vælge Dynamisk distributionsliste . Der åbnes et nyt vindue.
    Dynamisk distributionsliste
  10. For Vis navn og Alias skal du indtaste allusere .
    Vis navnespil og Alias -alluseringer
  11. Under Ejer skal du vælge Gennemse , vælge en bruger og vælge OK . Brugeren kan nu administrere denne gruppe.
  12. Under Medlemmer (du skal muligvis rulle ned for at se dette) skal du vælge Alle modtagertyper .
    Alle modtagertyper
  13. Vælg Gem . Du får vist bekræftelsen, når først den er gemt.
  14. Gå til mail flow , og vælg derefter accepterede domæner .
  15. Vælg det domæne, som du brugte til at oprette den delte postkasse, og vælg Rediger (eller dobbeltklik på domænenavnet).
    Internt relæ
  16. I det nye vindue skal du vælge Internt relæ og Gem .
    Internt relæ
  17. Vælg regler øverst på siden.
  18. VælgPlus Ny > Opret en ny regel . Der åbnes et nyt vindue.
    Opret en ny regel
  19. For Navn skal du indtaste et navn for denne regel.
  20. Vælg Flere indstillinger .
    Flere muligheder
  21. Vælg følgende:
    • Anvend denne regel, hvis : Vælg Afsender > er ekstern/intern > Uden for organisationen > OK .
    • Gør følgende : Vælg Omdiriger meddelelsen til > disse modtagere > din delte postkasse > OK .
    • Bortset fra hvis : Vælg Tilføj undtagelse > Modtageren > er medlem af denne gruppe > allusere (din dynamiske distributionsliste fra trin 10) > OK .
    Navn Catch-All Alternativ, Anvend denne regel, hvis afsenderen er placeret uden for organisationen. Gør følgende, omdiriger meddelelsen til Kontakt os, undtagen hvis modtageren er medlem af alle brugere
  22. Vælg Gem . Nu vil al e -mail fra uden for din organisation blive leveret til denne postkasse, hvis modtageren ikke er medlem af din allusers distributionsliste. Du kan når som helst vende tilbage og ændre disse indstillinger.