Rediger en CAA -post

Rediger en eksisterende CAA -fortegnelse (Certification Authority Authorization record), hvis du har brug for at ændre de oplysninger, der angiver, hvilken certifikatmyndighed (CA), der har tilladelse til at udstede SSL -certifikater til domænet. Oplysninger om CAA -fortegnelser er typisk tilgængelige via din SSL -udbyder.

1. Log på din GoDaddy-domæneportefølje. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg et individuelt domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    vælg et enkelt domæne
  3. Vælg DNS for at se dine DNS -fortegnelser.
    vælg fanen dns
  4. Markér afkrydsningsfelterne ud for de DNS -fortegnelser, du skal redigere, og vælg Rediger .
    • Vælgskærmbillede af ikonet til redigering af en dns -record Rediger ved siden af en individuel fortegnelse for at redigere en enkelt fortegnelse i stedet.
  5. Indtast oplysningerne fra din SSL -udbyder til din CAA -fortegnelse.
    • Navn : Domænet eller underdomænet for recorden. Indtast & commat; for at placere fortegnelsen på dit roddomæne.
    • TTL (Time to Live) : Det tidsrum, som serveren skal cache oplysninger, inden de opdateres. Standardindstillingen er 1 time.
    • Flag : Vælg en af de tilgængelige indstillinger.
      • 0 : Bruges til standard CAA -fortegnelser, hvor Tag er udstedt , issuewild eller iodef .
      • 128 : Bruges til ikke-standardiserede CAA-fortegnelser, hvor Tag ikke udstedes , issuewild eller iodef .
    • Tag : Vælg en af de tilgængelige indstillinger, eller indtast Tag manuelt.
      • problem : Godkender udtrykkeligt en enkelt certifikatmyndighed til at udstede enhver type certifikat til værtsnavnet (værdien indtastet i feltet Navn ).
      • issuewild : Godkender udtrykkeligt en enkelt certifikatmyndighed kun at udstede et certifikat med jokertegn til værtsnavnet (værdien indtastet i feltet Navn ).
      • iodef : Angiver en metode, som certifikatmyndigheder kan bruge til at rapportere ugyldige certifikatanmodninger.
      • Indtast tagget manuelt, hvis flagget er indstillet til 128.
        • Tag kan kun bestå af bogstaver og tal.
        • Tag bør være små og små bogstaver, men det er ikke udtrykkeligt mellem store og små bogstaver.
    • Domæne : Indtast den tilsvarende certifikatmyndighed eller URI baseret på den tag -type du valgte. Indtast et semikolon (;) for at forhindre enhver CA i at udstede den tilsvarende certifikattype.
      • issue or issuewild : Angiv certifikatmyndigheden, der har tilladelse til at generere et certifikat for dette domæne.
        Internt internt indhold : GoDaddy kan udstede certifikater på domæner, når feltet Domæne indtastes som godaddy.com eller starfieldtech.com .
      • iodef : Indtast en fuld URI for at angive den metode certifikatmyndigheder kan bruge til at rapportere ugyldige certifikatanmodninger, såsomhttps://coolexample.com/path eller mailto: jane@coolexample.com .
    • (Valgfrit) Tilføj parameter : Vælg denne indstilling for at angive yderligere specifikke parametre for din CAA -fortegnelse.
    • (Valgfrit) CAA RDATA : Indtast den fulde CAA -fortegnelse fra din SSL -udbyder, så udfylder vi automatisk de enkelte felter. Eller når du har udfyldt de enkelte felter, giver vi den fulde CAA -fortegnelse her, som du kan kopiere.
  6. (Valgfrit) Vælg Tilføj flere fortegnelser for at tilføje flere DNS -fortegnelser på samme tid. Hvis du skifter mening, skal du vælgeskærmbillede af ikonet til sletning af en dns -record Slet for at fjerne de poster, der endnu ikke er gemt.
  7. Vælg Gem for at tilføje din nye fortegnelse. Hvis du har tilføjet flere fortegnelser på samme tid, skal du vælge Gem alle fortegnelser.
    • Hvis dit domæne har Domænebeskyttelse, skal du bekræfte din identitet. Hvis du har haft totrinsbekræftelse slået til i mindst 24 timer, skal du indtaste den kode, vi har sendt via sms, eller indtaste koden fra din godkenderapp. Ellers skal du indtaste engangsadgangskoden, som vi har sendt til din registrant-e-mailadresse.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.

Relaterede trin

• Hvis der ikke er nogen CAA -fortegnelser på dit domæne, er enhver certifikatmyndighed autoriseret til at udstede et certifikat til domænet. Indtastning af et enkelt tomt udstedelsestag forhindrer alle certifikatmyndigheder i at udstede certifikater på dit domæne.
  • Slet en eksisterende CAA -post, hvis du ikke længere har brug for den.
  • Opret en DNS -skabelon til hurtigt at anvende DNS -fortegnelser på dine domæner.