Skift en CAA -fortegnelse

En CAA -fortegnelse (Certification Authority Authorization) er en DNS -fortegnelse, der angiver, hvilke certifikatmyndigheder (CA'er) der har tilladelse til at udstede SSL -certifikater for et domæne. Når der udstedes et certifikat, skal alle offentligt betroede CA'er kontrollere og respektere CAA -fortegnelser. CAA -fortegnelser er avancerede DNS -indstillinger, som du kan redigere når som helst.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. På siden DNS -styring skal du vælgerediger dns -blyantikon blyantikon ved siden af den CAA -fortegnelse, som du skal redigere.
  5. Rediger oplysningerne til din CAA -fortegnelse:
    • Navn : Domænet eller underdomænet for CAA -fortegnelsen. Indtast @ for at pege fortegnelsen direkte til dit domænenavn.
    • Flag : Et usigneret heltal mellem 0 og 255.
    • Tag : En ASCII -streng, der repræsenterer identifikatoren for den ejendom, der er repræsenteret af posten. Dette indtastes typisk som problem , issuewild eller iodef , afhængigt af dine specifikke krav.
    • Værdi : Den værdi, der er knyttet til det valgte egenskabstag.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne. Standardindstillingen er 1 time.
  6. Vælg Gem for at gemme ændringerne.

Det kan tage op til 48 timer, før dine ændringer træder i kraft globalt.

Relaterede trin

• Manglen på CAA -fortegnelser tillader normal udstedelse af ubegrænset certifikat, og tilstedeværelsen af et enkelt tomt udstedelsestag forhindrer al udstedelse af certifikater.
  • Slet eller tilføj en CAA -post når som helst.