Rediger en CNAME-post

CNAME-poster bruger et domænepræfiks, f.eks. blog eller shop, til at tilknytte dit domæne til et andet domænenavn. Du kan til enhver tid redigere oplysningerne for eksisterende CNAME-poster.

Eksempel: Det mest almindelige CNAME er www, hvor @-symbolet angives i feltet Værdi. Dette vil få www.mitnyefirma.com til at indlæse den samme webside som roddomænet, mitnyefirma.com.

1. Log på din GoDaddy-domæneportefølje. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg et individuelt domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    vælg et enkelt domæne
  3. Vælg DNS for at se dine DNS -fortegnelser.
    vælg fanen dns
  4. Markér afkrydsningsfelterne ud for de DNS -fortegnelser, du skal redigere, og vælg Rediger .
    • Vælgskærmbillede af ikonet til redigering af en dns -record Rediger ved siden af en individuel fortegnelse for at redigere en enkelt fortegnelse i stedet.
  5. Rediger oplysningerne til din CNAME-post.
    • Navn: Hostnavnet eller præfikset for posten, uden domænenavnet, som f.eks. blog eller shop. Navnet skal følge disse retningslinjer:
      • Det er tilladt at bruge punktummer (.), men ikke som det første eller sidste tegn
      • Det er ikke tilladt at bruge flere punktummer efter hinanden (…)
      • Må ikke overstige 63 tegn
      • Må ikke være @-symbolet.
      • Ikke allerede i brug af en eksisterende A-post, TXT-post eller MX-post.
    • Værdi: Den webadresse, du indstiller som destination for værten. Indtast @ for at pege direkte på dit roddomænenavn.
    • TTL (levetid): Den tidsperiode, som serveren skal cachelagre information i, før den opdaterer. Standardindstillingen er 1 time.
  6. Vælg Gem for at bekræfte det, du har redigeret. Hvis du har redigeret flere poster på én gang, skal du vælge Gem alle poster.
    • Hvis dit domæne har Domænebeskyttelse, skal du bekræfte din identitet. Hvis du har haft totrinsbekræftelse slået til i mindst 24 timer, skal du indtaste den kode, vi har sendt via sms, eller indtaste koden fra din godkenderapp. Ellers skal du indtaste engangsadgangskoden, som vi har sendt til din registrant-e-mailadresse.

De fleste DNS -ændringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.