Rediger en TXT -fortegnelse

En TXT -fortegnelse (forkortelse for tekstfortegnelse) er en informativ DNS -fortegnelse, der bruges til at knytte vilkårlig tekst til en vært eller et andet navn. TXT -fortegnelser bruges almindeligvis til at bekræfte domæneejerskab, SSL -verifikation og afsenderpolitikker, såsom SPF -fortegnelser og DMARC -politikker. Du kan til enhver tid ændre dine TXT -fortegnelser i din GoDaddy -konto.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. På siden DNS -styring skal du vælgerediger dns -blyantikon blyantikon ved siden af den TXT -fortegnelse, som du skal redigere.
  5. Rediger oplysningerne til din TXT -fortegnelse:
    • Host : Værtsnavnet til TXT -fortegnelsen. For at placere fortegnelsen på dit roddomæne skal du indtaste @ i feltet Host .
    • TXT -værdi : Den tegnstreng, du vil bruge som destination for din vært. Dette er ofte bekræftelses- eller e -mailpolitikteksten for recorden.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne. Standardindstillingen er 1 time.
  6. Vælg Gem for at gemme ændringerne.

Det kan tage op til 48 timer, før dine ændringer træder i kraft globalt.

Relaterede trin

• TXT-fortegnelser har en maksimal tegngrænse på 1024, og kun UTF-8 tegn understøttes.
  • Slet eller tilføj en TXT -post når som helst.