Skift en WordPress e-mailadresse i databasen

Du kan opdatere din WordPress e-mailadresse i databasen, hvilket kan være nyttigt, hvis ikke kan modtage e-mailen til nulstilling af adgangskode.

1. Log på phpMyAdmin (Webhosting / cPanel / Plesk / Administreret WordPress).

Bemærk: Hvis du bruger cPanel-hosting, skal du vælge databasen til din WordPress-site i den venstre kolonne, før du fortsætter til næste trin.

2. Klik på _users-tabellen.
  3. Klik på Rediger ved siden af den bruger, du vil opdatere.
  4. I kolonnen Value sletter du indholdet i feltet user_email.
  5. Indtast din nye e-mailadresse i det samme felt.
  6. Klik på Udfør