Skift en WordPress -adgangskode med SSH

Du kan foretage ændringer i din database via SSH, som du kan bruge til at opdatere din WordPress -adgangskode.

Advarsel: Oplysningerne i denne artikel er avanceret materiale, som vi stiller til rådighed som en ekstra service. Vær opmærksom på, at du er ansvarlig for at følge procedurerne nedenfor korrekt. Kundesupport kan ikke hjælpe med disse emner.
  1. Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, før du udfører nogen ændringer.
  2. Opret forbindelse til din server eller delte hostingkonto med SSH
  3. Opret forbindelse til MySQL med følgende kommando:

mysql -u brugernavn -h værtsdatabasen -P port -p

Indtast databaseoplysningerne fra din database som følger:

• brugernavn er dit databases brugernavn
    • host er din database værtsnavn eller IP -adresse
    • database er databasenavnet
    • port er den port MySQL kører på (som standard er dette 3306)
  4. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste adgangskoden til den MySQL -bruger.
  5. Indtast følgende MySQL -kommando for at skifte til din WordPress -database:

mysql > brug database

• database er databasenavnet
  6. Indtast følgende kommando for at se en liste over tabellerne i databasen. Lav notater i tabellen, der indeholder "_users".

mysql > vis tabeller;

7. Indtast følgende kommando for at se indholdet i tabellen "brugere". Notér nummeret i kolonnen "ID" for den bruger, du vil opdatere.

mysql > VÆLG * FRA tabellen;

• tabel er navnet på din brugertabel.
  8. Brug følgende kommando til at indstille din nye adgangskode.

mysql > UPDATE -tabel SET user_pass = MD5 ('adgangskode') WHERE ID = id;

• tabel er navnet på tabellen brugere.
    • adgangskode er din nye adgangskode
    • id er det nummer, du fandt i trin 7

Du kan nu logge ind med din nye adgangskode