Sådan ændres en A-record

Rediger en A-post i GoDaddys zonefil, hvis du skal opdatere, hvor til dit domæne peger. Ændringer af en eksisterende A-post, kan medføre midlertidig afbrydelse af din hjemmeside eller e-mailtjeneste. Hvis du prøver at ændre din www-post, skal du redigere din CNAME-post i stedet for.

Du kan se en kort animation om denne opgave længere nede på siden.

1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Vælg Administrer DNS under Yderligere indstillinger. Du kan ikke se dine poster, hvis du ser meddelelsen Vi kan ikke vise dine DNS-oplysninger fordi dine navneservere ikke administreres af os. Skift dine navneservere for at administrere DNS med GoDaddy.
  4. Vælg rediger dns-blyantikon blyantsikonet ved siden af den A-post, som du skal redigere.

Bemærk: Kan du ikke finde blyantikonet? Kontroller disse indstillinger eller produkter:
    • Har du Synlighed på søgemaskiner? Vores GoDaddy-guider er klar til at hjælpe.
    • Er videresendelse af domæne slået til domænet?
    • Er domænet tilknyttet en tredjepartshjemmeside (f.eks. Squarespace eller LinkedIn)? Gå til den pågældende hjemmeside for at fjerne tilknytningen eller afbryd forbindelsen.
    • Er en firewall slået til i hjemmeside-sikkerhed? Rediger din IP-adresse

5. Rediger oplysningerne til din A-post:
    • Vært: Det værtsnavn, som din A-post peger på. Indtast @ for at pege direkte på dit domænenavn. Eller ændr et underdomæne-præfiks fra store.coolexample.com til shop.coolexample.com.
    • Peger på: Den IP-adresse, du indstiller som destination for værten. Dette er ofte IP-adressen på din værtskonto.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal gemme DNS-oplysningerne i cache. Standardindstillingen er 1 time.
  6. Vælg Gem for at gennemføre dine ændringer.

De fleste brugere ser DNS-ændringer meget hurtigt, men det kan tage op til 48 timer for nogle brugere.

Vis mig hvordan

rediger en cname-post