Skift en AAAA -fortegnelse

Rediger dine AAAA -fortegnelser i din DNS -zonefil når som helst. AAAA -fortegnelser peger på 128 & ndash; bit/IPv6 -adresser, som er repræsenteret som otte grupper på fire hexidecimale cifre.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. På siden DNS -styring skal du vælgerediger dns -blyantikon blyantikon ved siden af den AAAA -fortegnelse, som du skal redigere.
  5. Rediger oplysningerne til din AAAA -fortegnelse:
    • Vært : Værtsnavnet, som AAAA -fortegnelsen linker til. Indtast @ for at pege direkte på dit domænenavn.
    • Peger på : Den 128 & ndash; bit/IPv6 -adresse, du indstiller som destination for værten. For eksempel er 2001: 0db8: 85a3: 0000: 0000: 6a2e: 0371: 7234 en gyldig 128 & ndash; bit/IPv6 -adresse.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne. Standardindstillingen er 1 time.
  6. Vælg Gem for at gemme ændringerne.

Det kan tage på til 48 timer, før alle dine DNS-ændringer træder i kraft globalt.