GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Skift et billede

Du kan når som helst ændre billederne i din kampagne.

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du logge på din GoDaddy Email Marketing -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Klik på Rediger nederst i den kampagne, du vil bruge, på siden Kampagner .
    Klik på Rediger
  3. I billedgalleriet skal du klikke og trække billedet hen over toppen af det eksisterende billede i modulet.
    Klik og træk billedet

Tip: Klik på Indlæs flere under Billedgalleriet for at se flere billeder.