Skift en NS -post

Du kan redigere brugerdefinerede NS -fortegnelser, som du har oprettet i din zonefil, for at opdatere den navneserver, som en specifik underdomæne -vært peger på. Dette giver dig mulighed for at administrere underdomænet med en anden DNS -tjeneste.

1. Log ind på dit GoDaddys Domænekontrolcenter. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domænenavn fra listen for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Rul ned til Yderligere indstillinger, og klik på Administrer DNS .
    vælg vælg administrer dns
  4. På siden DNS -styring skal du klikke på knappen ved siden af den fortegnelse, som du vil redigererediger dns -blyantikon blyantikon.

Bemærk: Hvis du hoster DNS med GoDaddy, konfigureres de NS -fortegnelser, der er nødvendige for din standard DNS, automatisk og kan ikke ændres.

5. Rediger felterne efter behov:
    • Host: Værtsnavnet på det underdomæne du peger på.
    • Peger på: Den navneserver, som du ønsker, at underdomænet skal pege på.
    • TTL: Hvor længe serveren skal cache oplysninger.
  6. Klik på Gem for at fuldføre processen.

Der kan gå op til 48 timer, før alle ændringer træder i kraft.