Rediger en SPF -fortegnelse

Rediger dine SPF -registreringer (Sender Policy Framework) når som helst for at ændre, hvilke mailservere der har tilladelse til at sende e -mail på vegne af dit domæne. SPF -fortegnelser kan hjælpe med at registrere og forhindre spoofing af e -mails . Kun én SPF -fortegnelse fungerer på dit domæne ad gangen, og vi kan ikke give vejledning om tilpassede SPF -fortegnelser. Dit domæne skal bruge GoDaddy -navneservere for at redigere en SPF -fortegnelse på din GoDaddy -konto.

Eksempel: Hvis din e -mail er konfigureret med Professional Email, Microsoft 365 fra GoDaddy, Linux Hosting, Gen 4 VPS & Dedikeret hosting eller Media Temple Mail skal din SPF -record have værdien sat som v = spf1 include: secureserver.net -all for at fungere korrekt.

1. Log på din GoDaddy-domæneportefølje. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg et individuelt domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    vælg et enkelt domæne
  3. Vælg DNS for at se dine DNS -fortegnelser.
    vælg fanen dns
  4. Markér afkrydsningsfelterne ud for de DNS -fortegnelser, du skal redigere, og vælg Rediger .
    • Vælgskærmbillede af ikonet til redigering af en dns -record Rediger ved siden af en individuel fortegnelse for at redigere en enkelt fortegnelse i stedet.
  5. Rediger oplysningerne til din SPF -fortegnelse.
    • Navn : Fortegnelsens værtsnavn eller præfiks uden domænenavnet. Indtast & commat; for at placere fortegnelsen på dit roddomæne eller indtaste et præfiks, såsom mail .
    • Værdi : SPF -reglen til at angive e -mails er kun tilladt fra din mailserver. Værdien skal følge disse retningslinjer:
      • Maks. 512 tegn er tilladt
      • Kun ASCII -tegn er tilladt
      • Professional Email, Microsoft 365 fra GoDaddy, Linux -hosting, Gen 4 VPS & Dedikeret hosting og Media Temple Mail bruger følgende SPF -fortegnelse:

v=spf1 include:secureserver.net -all

• Hvis du har Microsoft 365 fra GoDaddy og tilføjelsesprogrammet Avanceret e-mail-sikkerhed , skal du bruge følgende SPF-fortegnelse:

v=spf1 a:dispatch-us.ppe-hosted.com include:secureserver.net -all

Påkrævet: Når du kopierer SPF -fortegnelsen, skal du være forsigtig med ikke at tilføje ekstra mellemrum før eller efter fortegnelsen. Dette annullerer fortegnelsen.
    • TTL (Time to Live) : Det tidsrum, som serveren skal cache oplysninger, inden de opdateres. Standardindstillingen er 1 time.
  6. (Valgfrit) Vælg Tilføj flere fortegnelser for at tilføje flere DNS -fortegnelser på samme tid. Hvis du skifter mening, skal du vælgeskærmbillede af ikonet til sletning af en dns -record Slet for at fjerne de poster, der endnu ikke er gemt.
  7. Vælg Gem for at bekræfte dine ændringer. Hvis du har tilføjet flere fortegnelser på samme tid, skal du vælge Gem alle fortegnelser.
    • Hvis dit domæne har Domænebeskyttelse, skal du bekræfte din identitet. Hvis du har haft totrinsbekræftelse slået til i mindst 24 timer, skal du indtaste den kode, vi har sendt via sms, eller indtaste koden fra din godkenderapp. Ellers skal du indtaste engangsadgangskoden, som vi har sendt til din registrant-e-mailadresse.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.