Skift en SPF -fortegnelse

En SPF -post (Sender Policy Framework) er en type TXT -post i din DNS -zonefil. SPF -fortegnelser hjælper dig med at identificere, hvilke mailservere der har tilladelse til at sende e -mail på vegne af dit domæne. Du kan til enhver tid redigere en eksisterende SPF -post.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. På siden DNS -styring skal du vælgerediger dns -blyantikon blyantikon ved siden af SPF -fortegnelsen, som du skal redigere.
  5. Rediger oplysningerne til din SPF -fortegnelse:
    • Vært: Domænet eller underdomænet for SPF-fortegnelsen. For at sætte en fortegnelse på dit roddomæne skal du indtaste @ i feltet Vært.
    • TXT-værdi: SPF-reglen, der skal anvendes. Indtast f.eks. v=spf1 mx -all for at angive, at e-mails er tilladt fra din mailserver og ingen andre. Få flere oplysninger om SPF-fortegnelser og syntaks.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne. Standardindstillingen er 1 time.
  6. Vælg Gem for at gemme ændringerne.

Det kan tage op til 48 timer, før dine ændringer træder i kraft globalt.