GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Skift sprog for abonnenter

GoDaddy Email Marketing bruger indstillingerne for abonnentsprog til alle standardmeddelelser, som dine abonnenter ser. Dette inkluderer afmeldingsanvisninger, bekræftelses -e -mails til tilmelding og tekst i din e -mail -sidefod . Sørg for at vælge sproget for dine målabonnenter!

Bemærk: Hvis du vil ændre dit overordnede kontosprog for dig selv, skal du klikke på menuen sprog nederst på et sprog GoDaddy Email Marketing -siden.

1. Klik på indstillingen øverst på skærmen.
  2. Vælg fanen Sprog til højre på siden Indstillinger.
  3. Vælg dit sprog i menuen Abonnementsprog .
  4. Klik på knappen Gem kontoinfo nederst på siden for at foretage dit valg.