Skift en skrifttype

I vores skrifttypebibliotek kan du finde hundredvis af skrifttyper, der hjælper med at gøre dit indhold markant. Følg trinnene for at ændre skrifttyperne i dine projekter:

1. Log på din GoDaddy Studio -app.
  2. Nederst på skærmen trykker du på Projekter , og vælger derefter det projekt, du vil arbejde på.
  3. Vælg den tekst, du vil ændre.
  4. På det banner, der vises, skal du trykke på Rediger . Du kan vælge mellem et sæt tilgængelige skrifttyper eller gennemse flere skrifttyper i skrifttypebiblioteket.
  5. For at gennemse flere skrifttyper skal du i nederste venstre hjørne trykke på den opadvendte pil. Skrifttypebiblioteket åbnes.

Gennemse skrifttyper

6. Tryk på den skrifttypesamling, du vil åbne.
  7. Tryk på en skrifttype. Skrifttypen downloades til dit skrifttypebælte, og din tekst på redigeringslærredet opdateres.
  8. Tryk på fluebenet i øverste højre hjørne for at gemme dine ændringer.

Få adgang til skrifttypebiblioteket

Relaterede trin: