Skift en skrifttype i GoDaddy Studio

I vores skrifttypebibliotek kan du finde hundredvis af skrifttyper, der hjælper med at gøre dit indhold markant. Følg trinnene for at ændre skrifttyperne i dine projekter:

1. Log på din GoDaddy Studio -app.
  2. Nederst på skærmen trykker du på Projekter , og vælger derefter det projekt, du vil arbejde på.
  3. Vælg den tekst, du vil ændre.
  4. På det banner, der vises, skal du trykke på Rediger . Du kan vælge mellem et sæt tilgængelige skrifttyper eller gennemse flere skrifttyper i skrifttypebiblioteket.
  5. For at gennemse flere skrifttyper skal du i nederste venstre hjørne trykke på den opadvendte pil. Skrifttypebiblioteket åbnes.

Gennemse skrifttyper

6. Tryk på den skrifttypesamling, du vil åbne.
  7. Tryk på en skrifttype. Skrifttypen downloades til dit skrifttypebælte, og din tekst på redigeringslærredet opdateres.
  8. Tryk på fluebenet i øverste højre hjørne for at gemme dine ændringer.

Få adgang til skrifttypebiblioteket

1. Log på din GoDaddy Studio -konto .
  2. Under Dine projekter skal du vælge det projekt, du vil arbejde på.
  3. Vælg den tekst, du vil ændre.
  4. I Tekstmenuen til højre skal du vælge Tekst .
  5. Under Skrifttype skal du vælge den nedadgående pil. Listen udvides til at vise de tilgængelige skrifttyper.
  6. For at gennemse flere skrifttyper skal du vælge Gennemse skrifttyper nederst på listen. Skrifttypebiblioteket åbnes.
  7. Under fanen Samlinger vælger du den samling, du vil udforske.
  8. Vælg en skrifttype. Skrifttypen downloades til din skrifttypeliste, og din tekst på redigeringslærredet opdateres.
  9. Vælg fluebenet i øverste højre hjørne for at gemme dine ændringer.

Relaterede trin: