Skift min destination for Linux -hosting -e -mail

Hvis du vil bruge en anden e -mailtjeneste på din Linux -hostingkonto (bortset fra cPanel -e -mail), skal du opdatere dine MX -fortegnelser, så de svarer til dem, som din e -mailudbyder har givet dig.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. På startsiden for cPanel i afsnittet Domæner skal du klikke på Zone Editor . Dine domæner vises på listen Domæner .
  5. For det domæne, som du vil ændre, skal du klikke på +MX -fortegnelse og indtaste oplysningerne fra din e -mailudbyder. For at forhindre mulige problemer med din e -mailservice, skal du starte med Prioritet 10 i stedet for 0.
  6. Klik på Tilføj en MX -post .

Bemærk: Før du fortsætter med det næste trin, skal du vente 48 timer på, at DNS -formidling finder sted . I løbet af denne periode kan e -mail blive leveret til enten din cPanel -e -mailkonto eller din e -mailudbyder. Men hvis du ikke har noget imod nedetid, kan du fortsætte uden at vente 48 timer.

7. I cPanel startsiden i e-mail-sektionen, klik Email Routing og vælg dit domæne fra listen.
  8. Vælg Remote Mail Exchanger , og klik derefter på Skift .
  9. Klik på Zone Editor i Noten øverst på siden.
  10. Vælg Administrer i kolonnen Handlinger for det domænenavn, som du vil ændre.
  11. I afsnittet Zone -poster ved siden af Priority 0 MX -recorden med den destination, der er dit domænenavn, skal du under Handlinger klikke på Slet .
    klik på slet
  12. Klik på Fortsæt.

Selvom denne ændring udbredes, kan e -mail, der sendes til dit domænenavn, muligvis leveres til e -mailadressen på din Linux -hostingkonto.