Skift en Microsoft 365-adgangskode

Opdater din Microsoft 365-adgangskode på E-mail og Office-dashboardet. Hvis du er ejer af GoDaddy-kontoen, kan du også administrere adgangskoder for dine brugere, hvis du f.eks. har brug for at nulstille adgangskoden for en medarbejder.

Denne video er en del af instruktionsserien om konfiguration af e-mail.

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode). Hvis du har glemt din adgangskode til GoDaddys konto, kan du finde ud af her, hvordan du nulstiller den.
  2. Hvis du er kontoejer, skal du gå til Brugere og derefter vælge Administrer ud for en bruger.
  3. Under Administrer skal du vælge Adgangskode.
  4. Indtast en ny adgangskode, gå til Bekræft adgangskode, og indtast den igen.
    Modalen Skift adgangskode.
  5. Gå til E-mail til genoprettelse, indtast eller opdater e-mailadressen, der kan bruges til at nulstille denne brugers adgangskode. (Hvis denne adgangskode glemmes, kan der sendes en e-mail til adgangskodenulstilling til denne e-mail til genoprettelse)
  6. Vælg Skift adgangskode. Der kan gå op til 30 minutter, før opdatering af adgangskoden træder i kraft.