Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Skift min adgangskode til SFTP/SSH

En stærk SFTP/SSH -adgangskode blev automatisk oprettet, da din plan blev konfigureret. Følg trin 1 - 5 for at kopiere brugernavnet og adgangskoden. Hvis du vil ændre SFTP/SSH -adgangskoden, skal du følge alle trinene.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Vælg Administrer alle ud for Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. For det website, hvor du vil ændre SFTP/SSH -adgangskoden, skal du vælge Indstillinger framenuikon menuen.

vælg indstillinger
  4. Under Produktionssted skal du finde oplysninger om SFTP/SSH og derefter vælge Vis .
    vælg visning
  5. Nederst på formularen skal du vælge Skift adgangskode . Du kan udfylde en adgangskode eller bruge knappen Generer for at oprette en stærk adgangskode. Vi anbefaler, at du bruger en stærk adgangskode.
    vælg skift adgangskode
  6. Vælg Skift adgangskode igen for at fuldføre processen.

Din SFTP/SSH -adgangskode er blevet opdateret!