Administreret WordPress Hjælp

Skift min SFTP/SSH-adgangskode

Følg disse trin for at ændre dit brugernavn og din adgangskode.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. På siden Mine produkter, ved siden af Administreret WordPress, vælger du Administrer alle.
  3. Vælg Indstillinger fra menuikon-menuen for den hjemmeside, som du vil bruge.

Vælg indstillinger
  4. Under Produktionssite skal du finde SSH/SFTP-login og vælge Vis eller rediger.
    Vælg rediger for at se sftp-oplysninger
  5. Kopiér værtsnavnet til brug i FTP-appen, og vælg Opret nyt login.
  6. Vælg til/fra-knappen for at aktivere SSH.
  7. Vælg Opret nyt login igen.

Bemærk: Dette vil slette dit nuværende SFTP-brugernavn og din adgangskode.

8. Kopiér det nye brugernavn og den nye adgangskode til brug i FTP-appen, og vælg Luk.

Dit SSH/SFTP-brugernavn og din adgangskode er blevet opdateret.