Kontoadministration Hjælp

Ændr mit telefonnummer med totrinsbekræftelse

Hvis du vil ændre telefonnummeret til totrinsbekræftelse, skal du slette det eksisterende nummer og derefter tilføje det nye til din konto. Selv hvis du ændrede telefonnummeret i dine Kontoindstillinger for GoDaddy, skal du stadig opdatere nummeret til totrinsbekræftelse.

Påkrævet: Hvis du ikke har adgang til den enhed, som du brugte, da du konfigurerede totrinsbekræftelsen, kan du gå til Annuller totrinsbekræftelse og vælge Jeg har ikke adgang til enheden.

Trin 1: Slet det eksisterende telefonnummer

1. Gå til din GoDaddy-side for Login og PIN-kode.
  2. Du bliver måske bedt om at logge på. Hvis du aktiverede totrinsbekræftelse, skal du indtaste koden fra din telefon eller dit godkendelsesprogram eller indsætte din sikkerhedsnøgle.
  3. Gå til Totrinsbekræftelse, og vælg Rediger.
  4. Vælg SMS og derefter Slet.
  5. Vælg Fjern. Du vil få en meddelelse om, at handlingen lykkedes, og derefter deaktiverer vi totrinsbekræftelse med det samme.

Trin 2: Tilføj det nye telefonnummer

1. Gå til GoDaddy Login og PIN-kode-siden. Du bliver måske bedt om at logge på.
  2. Gå til Totrinsbekræftelse, og vælg Tilføj godkendelse.
  3. Vælg SMS-beskeder og derefter Næste.
  4. Indtast dit nye telefonnummer, og vælg Næste.
  5. Indtast den 6-cifrede kode, vi sender til dig via SMS (den er gyldig i 20 minutter), og klik derefter på Næste. Når vi har bekræftet dine opdateringer, modtager du en meddelelse om, at handlingen lykkedes.

Flere oplysninger

• Hvis du vil benytte dig af den bedste tilgængelige sikkerhed, kan du bruge en hardwarenøgle til totrinsbekræftelse.