Skift navneservere til mine domæner

Navneservere er din primære DNS-ansvarlige, og uden den korrekte navneserverindstilling vil din e-mail og din hjemmeside ikke fungere korrekt. Dit domæne skal være registreret hos GoDaddy på din konto for at redigere navneservere. Hvis du vil ændre dine navneservere til en anden virksomhed, skal du have oplysningerne ved hånden, inden du går i gang.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. I afsnittet Navneservere skal du vælge Skift.
  5. Vælg den indstilling, som passer bedst for dig:
    • Tilslutning af mit domæne til en hjemmeside jeg har bygget: Brug vores guide til at slutte dit domæne til en hjemmeside, der er bygget et andet sted, såsom Squarespace, Weebly eller WordPress.
    • Jeg vil benytte GoDaddy-standardnavneservere (anbefales): Vi opdaterer automatisk dit domæne til et sæt GoDaddy navneservere. Denne funktion kan kun bruges, hvis du ikke bruger GoDaddy navneservere i øjeblikket.
    • Angiv mine egne navneservere (avanceret): Angiv de navneservere, som du har fået af din hosting-udbyder.
  6. Vælg Gem eller Tilslut.
  7. Markér feltet ved siden af Ja, jeg giver samtykke til at opdatere navneserverne for de(t) valgte domæne(r).

Bemærk: Hvis du har Ownership Protection på dit domæne, skal du bekræfte din identitet. Vi sender automatisk en bekræftelseskode, hvis du har haft totrinsbekræftelse (2SV) aktiveret på din konto i over 72 timer. Ellers skal du vælge Send adgangskode, så sender vi en engangsadgangskode til din registrant-e-mailadresse.

Det kan tage på til 48 timer for alle ændringerne at træde i kraft. I mellemtiden kan du opleve forstyrrelser på din hjemmeside, din e-mail eller andre domænetjenester.

Relaterede trin

• Du kan også flytte dit domæne til GoDaddy for at gøre det lettere og mere sikkert at administrere DNS.
  • Brug GoDaddy standard navneservere, og opret forbindelse til et andet website ved at ændre din A-record.

Flere oplysninger

• Visse landekodetopdomæner kan have særlige krav til navneserverindstillinger.
  • Hvis dit domæne ikke er registreret eller hostet hos GoDaddy, kan du også administrere DNS hos os ved at tilføje Hostet DNS.