Skift adgangskoder til cPanel -e -mail i min Linux -hosting

Der er to måder at ændre din adgangskode til cPanel -e -mail på, afhængigt af om du kender din nuværende adgangskode eller ej:

Kender du din adgangskode?Se dette afsnit nedenfor ...Du skal stadig vide ...
YupJeg kender min adgangskode til cPanel -e -mail, og jeg vil ændre denIngen andre adgangskoder
IngenJeg har glemt min adgangskode til cPanel -e -mail, så jeg skal nulstille denAdgangskoden til din GoDaddy -konto

Jeg kender min adgangskode til cPanel -e -mail, og jeg vil ændre den

1. Gå til http: // dit domænenavn /webmail og log ind på din cPanel webmail -konto.
  2. Klik på din e -mailadresse ud for LOGO øverst til højre, og vælg Adgangskode og sikkerhed .
    klik på adgangskode og sikkerhed
  3. På siden Adgangskode og sikkerhed skal du indtaste en Ny adgangskode , indtaste den igen i Bekræft ny adgangskode og derefter klikke på Gem .

Jeg har glemt min adgangskode til cPanel -e -mail, så jeg skal nulstille den

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. I cPanel startsiden i sektionen E-mail, skal du klikke på E-mail-konti.
  5. På siden cPanel e -mailkonti skal du klikke på Administrer ved siden af den e -mailkonto, du vil bruge.
  6. Under Sikkerhed skal du indtaste en Ny adgangskode og derefter klikke på Opdater e -mail -indstillinger (du skal muligvis rulle ned for at se den).