GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Skift tekstformat

Tekstformatet for din kampagne inkluderer skrifttyper, tekststørrelse og tekstfarve. Du kan ændre disse indstillinger for hver teksttype (sektionstitel, overskrift, underoverskrift, brødtekst, linktekst, knaptekst og sidefodstekst) i formateditoren. Dine ændringer vises i din komponist, mens du foretager dem, så du kan forhåndsvise din stil i en sammenhæng.

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du logge ind på din GoDaddy Email Marketing -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. I din Kom så far Email Marketing-konto, klik Kampagner .
  3. Klik på Skriv for at oprette en ny kampagne, eller på Rediger under en eksisterende kampagne.
  4. Klik på fanen Styles (Formater) til højre. Den stil, som du bruger i øjeblikket, er fremhævet med gråt.
  5. Klik på blyantenPlustegn -knap knappen.

Bemærk: De ændringer, du foretager i denne stil, anvendes på enhver eksisterende kampagne, der bruger denne stil. Du har også mulighed for at oprette en ny, brugerdefineret stil .

6. Klik på fanen Tekst i pop op-vinduet, der vises. Teksttyperne vises i deres nuværende skrifttype, størrelse og farve. Klik på den, du vil redigere.
  7. Du kan derefter ændre skrifttype, farve, størrelse og justering for de fleste teksttyper:
    Indstilling Sådan ændres
    Skrifttype Klik på det viste skrifttypenavn for at se en liste over tilgængelige skrifttyper. Vælg den, du vil bruge.
    Farve Klik på farvefeltet for at vælge en farve fra en palet, eller skriv/indsæt din ønskede hex -kode i tekstfeltet.
    Størrelse Klik på den lille A -knap for at reducere skriftstørrelsen. Klik på den store A -knap for at forøge skriftstørrelsen. Den aktuelle skriftstørrelse i pixels vises til højre.
    Justering Klik på det ønskede justeringsvalg for den pågældende teksttype. Dine valgmuligheder er til venstre, i midten, til højre og berettiget.

Bemærk: Link tekst, kan du kun ændre farven. Resten af indstillingerne arves fra den almindelige brødteksttype.

Bemærk: For knaptekst ændres ikke justeringen her. Justering af knapteksten styres af knapmodulet i komponisten.

Bemærk: For sidefodstekst kan du kun ændre skrifttype, farve og størrelse. Justering styres af Add-on Campaign Tweaks .

8. Når du er færdig med dine indstillinger for enhver teksttype, skal du klikke på øverst til venstre i editoren for at gå tilbage.
  9. Når du er færdig med at foretage ændringer, skal du klikke på Opdater for at gemme din stil.