Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Skift værtsnavnet på min Gen 4 -server

Sådan ændrer du værtsnavnet til din 4. generations VPS eller dedikerede server.

1. Log ind på din GoDaddy-konto. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere og klikke på Administrer ud for den 4. generations server, som du vil omdøbe.
  3. I kontoens kontrolpanel skal du vælge Indstillinger øverst på siden.
    vælg indstillinger
  4. I afsnittet Server ved siden af Værtsnavn skal du klikke på Skift .
  5. Indtast det nye værtsnavn i feltet Serverens værtsnavn, og klik på Gem. Værtsnavnet skal opfylde kravene, før du kan gemme det. Når du har gemt ændringerne, vises det nye værtsnavn i afsnittet Indstillinger.

Bemærk: Hvis du bruger Plesk med Windows, skal du genstarte serveren, før det nye værtsnavn vises i Plesk.