Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Skift sprog for min GoDaddy -konto

Du kan ændre hvilket sprog din konto og dine produkter vises på.

1. hovedsiden til GoDaddy skal du rulle ned til sidefoden og klikke på det aktuelle land og sprog:
    Nuværende land og sprog
  2. Vælg det land eller det sprog, du foretrækker at bruge. Din GoDaddy -konto og produktgrænseflader opdateres øjeblikkeligt til det nye valgte sprog.