GoDaddy Pro Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Rediger lagerområdet for mine sikkerhedskopier i GoDaddy Pro

Du kan ændre lagerområdet for dine sikkerhedskopier i GoDaddy Pro.

Bemærk: Hvis du skal følge EU's databeskyttelsesdirektiv, skal du ændre region til Europa for at sikre overholdelse af dette direktiv.

1. Log ind på din GoDaddy Pro -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Vælg Websteder i venstre sidepanel.
  3. Hold musen over et website, og vælg Sikkerhedskopier .
  4. Vælg Indstillinger.
  5. Vælg Lagerregion . Vælg derefter Skift region .
  6. Vælg region. Vælg derefter Skift region .

Bemærk: Denne handling sletter alle sikkerhedskopier, der er oprettet i GoDaddy Pro for det pågældende website. Vi anbefaler, at du downloader nogle få sikkerhedskopier, før du ændrer region.