Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Skift tabelpræfikser

Bemærk: Dette er femte trin i manuel overflytning af et WordPress -site til din Pro Administreret WordPress -konto. Hvis du ikke har en Pro Administreret WordPress -konto, kan du lære mere om dem her .

Del 1: Kopiér mappen wp-content Del 2: Opret en SQL -dumpfil
Del 3: Upload site -indholdet Del 4: Opdater hjemmesidebasen
Del 5: Skift tabelpræfikser Del 6: Foretag endelige ændringer

Dette næste trin i manuel flytning af et WordPress -site til en Pro Administreret WordPress -konto: Skift tabelpræfikser i WordPress -sitebasen. Du skal bruge phpMyAdmin for at ændre præfikser. Giv dig selv 10-15 minutter til denne del.

Bemærk: I slutningen af del 4 kontrollerede du tabelpræfikset i websitedatabasen. Hvis tabellpræfikset ikke er "wp", skal du fortsætte med resten af denne artikel. Hvis tabelpræfikset er "wp", skal du springe denne del over og fortsætte med del 6 .

1. Hvis du stadig har phpMyAdmin -siden åben for sitet, skal du fortsætte med næste trin. Ellers skal du åbne phpMyAdmin for Pro Administreret WordPress -site .
  2. Klik på det tabelnavn, der slutter på usermeta , på listen over tabeller.
    vælg usermeta
  3. Klik på SQL .
    klik på SQL
  4. Fremhæv og slet den aktuelle kode i redigeringsvinduet.
  5. Kopiér og indsæt denne kode i redigeringsvinduet (bemærk forskellene i backticks i forhold til enkelte citater):

UPDATE `tablePrefix_usermeta` SET `meta_key`= REPLACE (`meta_key`, 'wp_', 'tablePrefix_') WHERE 'meta_key' LIKE 'wp_%'
    kopier og indsæt kode i redigeringsvinduet

6. Erstat tablePrefix med det tabelpræfiks, du kopierede tidligere. Pas på ikke at slette understregningstegnet efter tabelpræfikset. I vores eksempel ligner denne kode:

UPDATE `abc123_usermeta` SET `meta_key`= REPLACE (`meta_key`, 'wp_', 'abc123_') WHERE `meta_key` LIKE 'wp_%'

7. Bemærk: Hvis din oprindelige WordPress -database havde et andet tabelpræfiks end wp_, skal du erstatte den første wp_ i kodeeksemplet med det oprindelige præfiks. Men wp_% bør aldrig ændres.

8. Klik på Start . Usermeta -tabellen er opdateret.
  9. Klik på det tabelnavn, der ender på indstillinger , på listen over tabeller.
  10. Klik på SQL , og fjern derefter den eksisterende kode igen.
  11. Kopiér og indsæt denne kode i redigeringsvinduet:

UPDATE `tablePrefix_options` SET `option_name` = REPLACE (`option_name`, 'wp_', 'tablePrefix_') WHERE `option_name` LIKE 'wp_%'

12. Erstat tablePrefix med det tabelpræfiks, du kopierede tidligere. Pas på ikke at slette understregningstegnet efter tabelpræfikset.
  13. Klik på Start . Tabellen med valgmuligheder er opdateret.
  14. Luk phpMyAdmin -siden, men hold fast ved tabelpræfikset - det skal du bruge i næste del. Den sidste del!