Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

GoDaddy Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Skift, hvem der kan kommentere i WordPress

I WordPress kan du angive, hvem der kan kommentere dine indlæg og sider. Dette kan være med til at forhindre kommentarspam.

  1. Log ind på WordPress
  2. Gå til Indstillinger > Diskussion
  3. Find afsnittet Andre indstillinger for kommentarer
  4. Markér eller fjern markeringen i feltet ud for den linje, der siger:
    • Kommentarforfatter skal udfylde navn og e -mail
    • Brugere skal være registreret og logget ind for at kunne kommentere
  5. Rul ned til bunden af siden, og klik på Gem ændringer .

Flere oplysninger