GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Skift dine kampagnefarver

Alle farverne i din kampagne (baggrund, forgrund, kanter, sidefod og knapper) er en del af et format. Du kan nemt ændre disse farver i din konto.

Advarsel: Disse ændringer anvendes på enhver kampagne, der bruger denne stil. Du kan oprette en ny, tilpasset stil, hvis du ikke ønsker, at andre kampagner skal have de stilændringer, du foretager.
  1. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du logge ind på din GoDaddy Email Marketing -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. På siden Kampagner skal du klikke på Skriv for at oprette en ny kampagne eller klikke på Rediger under en eksisterende kampagne.
  3. Klik på fanen Styles.
    Klik på fanen Styles

Den stil, som du bruger i øjeblikket, er fremhævet med gråt.

Den aktuelle stil er fremhævet med gråt
  4. Klik på blyantenRediger den aktuelle stil ved siden af det aktuelle format for at redigere det.
  5. På fanen Hoved skal du klikke på farvefelterne ved siden af hvert element i stilfeltet, vælge nye farver og derefter give det et nyt navn .
    Opret en brugerdefineret stil

Hvis du kender hex -koden på den farve, du vil bruge, skal du indtaste værdierne i felterne med hex -koden ( eksempel: #E47621 ) til venstre for farvekasserne.

6. Klik på Gem.

Bemærkninger:
Baggrunden er farven bag hovedindholdsområdet.
Forgrunden er farven uden for hovedindholdsområdet.
• Du kan slå farverne Ramme og Sidefod til og fra ved at markere afkrydsningsfelterne til venstre for disse elementer.