Workspace e-mail Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Rediger din webmail -side og din tekststørrelse

Du kan ændre den tekststørrelse, der vises på dine Workspace Webmail -sider og e -mails.

1. Log på din Workspace e-mailkonto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. I headeren, fra Zoom-indstillingerne, skal du vælge mellem følgende:
    Minus
    Mindsker email sidevisning og viser teksten til e-mails og Workspace Webmail-interface i en mindre skriftstørrelse.
    Plus
    Forøger e -mail -sidevisningen og viser teksten til e -mailmeddelelser og Workspace Webmail -grænseflade i større skriftstørrelse.
    Nulstil
    Returnerer e -mail -sidevisning og tekst til standard Workspace Webmail -indstillinger.