Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

GoDaddy Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Skift din WordPress -adgangskode i Dashboard

Du kan opdatere din WordPress -adgangskode fra Dashboard. Du skal kende din nuværende adgangskode for at bruge disse trin.

  1. Log ind på dit WordPress-kontrolpanel.
  2. Vælg Brugere og derefter Alle brugere i hovedmenuen.
  3. Find dit brugernavn på listen, og klik på det.
  4. På siden Profil skal du klikke på Generer adgangskode .
  5. Indtast din nye adgangskode, eller notér den automatisk genererede.

    Bemærk: Husk, at dit websites sikkerhed kun er lige så godt som din adgangskodestyrke.

  6. Klik på knappen Opdater profil .

Din nye adgangskode bør virke med det samme.

Flere oplysninger