Skift din WordPress -adgangskode i databasen

Du kan opdatere en WordPress -adgangskode via databasen. Dette er nyttigt, hvis du ikke kan modtage e -mailen med nulstilling af adgangskoden.

1. Log ind på phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Administreret WordPress ).

Bemærk: Hvis du bruger cPanel-hosting, skal du vælge databasen til dit WordPress-site i kolonnen til venstre, før du fortsætter til næste trin.

2. Fra tabellen skal du vælge tabellen _users.
    vælg tabellen brugere
  3. Vælg Rediger ud for den bruger, du vil opdatere.
    vælg rediger
  4. I kolonnen Værdi skal du slette indholdet i feltet user_pass .
    slet gammel adgangskode
  5. Indtast din nye adgangskode i det samme felt.
    indtast ny adgangskode
  6. I funktionskolonnen skal du bruge rullemenuen og vælge MD5 .
    vælg md5
  7. Vælg .

Du kan nu logge ind med din nye adgangskode.