Skift min WordPress-adgangskode i databasen

Følg nedenstående vejledning for at opdatere en WordPress-adgangskode via databasen. Dette er nyttigt, hvis du ikke kan modtage e-mailen til nulstilling af adgangskode.

1. Log på phpMyAdmin.

Bemærk: Hvis du bruger cPanel-hosting, skal du vælge databasen til din WordPress-site i den venstre kolonne, før du går videre til næste trin.

2. Fra menuen i sidepanelet vælger du tabellen _users.
    vælg brugers tabel
  3. Ved siden af den bruger, som du vil opdatere, vælger du Rediger.
    vælg rediger
  4. I kolonnen Value sletter du indholdet i feltet user_pass.
    slet gammel adgangskode
  5. Indtast din nye adgangskode i det samme felt.
    indtast ny adgangskode
  6. I funktionskolonnen bruger du rullemenuen og vælger MD5.
    vælg md5
  7. Vælg .

Du kan nu logge på med din nye adgangskode.