Workspace e-mail Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Skift Workspace Email -indstillinger fra POP til IMAP

Hvis du vil skifte din e -mail fra POP- til IMAP -indstillinger, skal du opdatere din kontotype i din e -mailklient eller konfigurere kontoen ved hjælp af IMAP. Kontotype kan ikke ændres for nogle klienter, herunder Apple Mail, Outlook 2010, Outlook 2013, Outlook 2016 og Thunderbird. For at bruge IMAP med disse klienter skal du konfigurere kontoen med dine indgående og udgående servere.

1. Log på Webmail. Brug din Workspace Email-e-mailadresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Hvis du ikke allerede er, kan du skifte til Klassisk visning .
  3. Fra menuen Hjælp vælger du Email Setup Center.
  4. Under E -mailserverindstillinger kan du se dine indstillinger for indgående og udgående server.
  5. Find kontoindstillingerne i din e -mailklient, og indtast følgende:
    • Indgående mailserver : Din indgående IMAP -server
    • Udgående mailserver : Din udgående SMTP -server
    • Indgående port : 143 (uden SSL) eller 993 (med SSL)
    • Udgående port : 25, 80 eller 3535 (uden SSL); 465 eller 587 (med SSL)

Bemærk: Hvis du har oprettet mailmapper i din POP -konto, skal du oprette dem igen på din IMAP -konto.