Chat med og send besked til mine kunder

Når du er klar til at interagere med dine kunder gennem chat i realtid og automatiseret messaging, skal du sørge for, at Chat + samtaler er aktiveret, og derefter udgive dit website.

1. Gå til din GoDaddy i en webbrowser produktside .
  2. Rul ned til Hjemmesider + Markedsføring , og vælg Administrer ved siden af dit website.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. I nederste højre hjørne trykker du påGDSTUDIO-eksport-ikon-iOS Flere muligheder . Hvis du ser Chat , er den allerede tilgængelig for dig. Hvis du ser Meddelelser , skal du opdatere til Chat. Følg trinnene for at opdatere Website -meddelelser til Chat + samtaler .
  5. (Valgfrit) Tilpas chat -widgetten , så den afspejler dit brand.
  6. For at gøre din chat tilgængelig for dine kunder, skal du vælge Udgiv øverst på skærmen.
    GD-CONVERSATIONS-udgiv hjemmeside-knap
    Dit site vil straks blive offentliggjort, og Chat vil være tilgængeligt for dine kunder.
  1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Hjemmesider + Markedsføring , og vælg Administrer ved siden af dit website.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. Under WEBSITE-TILFØJELSER i nederste højre hjørne er den allerede tilgængelig for dig, hvis du ser Chat . Hvis du ser Meddelelser , skal du opdatere til Chat. Følg trinnene for at opdatere Website -meddelelser til Chat + samtaler .
  5. (Valgfrit) Tilpas chat -widgetten , så den afspejler dit brand.
  6. For at gøre din chat tilgængelig for dine kunder skal du vælge Udgiv øverst i browservinduet.
    GD-CONVERSATIONS-udgiv hjemmeside-knap
    Dit site vil straks blive offentliggjort, og Chat vil være tilgængeligt for dine kunder.

Relaterede oplysninger