Kontrollér og administrer mine MX-poster

Du skal have korrekte MX-poster for at modtage e-mails. Gå til Workspace Control Center for at kontrollere dine MX-poster. Hvis de ikke er korrekte, giver vi dig de korrekte indstillinger for din POP- eller IMAP-e-mailkonto.

1. Log ind på dit Workspace Control Center. Brug din GoDaddy-e-mailadresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til Workspace Email kan ikke bruges her).
  2. Vælg først Værktøjer, og vælg derefter Serverindstillinger.
    Værktøjsmenuen er åbnet med valgmulighederne for Serverindstillinger nedenfor
  3. Vinduet MX-poster åbnes og viser, om de er korrekte.
    MX-poster viser, at MX-posterne er korrekte

Bemærk: Det kan tage op til 48 timer, før ændringer af dit domænes MX-post træder i kraft.