Kontrollér stik i Microsoft 365

Hvis din e -mailkonto er kompromitteret, skal du kontrollere, om der er skadelige forbindelser, som kan påvirke din evne til at sende og modtage meddelelser. Du skal have administratortilladelser for at kontrollere tilslutninger. Du kan få flere oplysninger i administratorroller fra Microsoft.

1. Log på Exchange -administrationscentret . Brug din Microsoft 365 -e -mailadresse og adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Vælg Mailflow , og vælg derefter Forbindelser .
    Menuen Mail -flow blev åbnet og viste valgmuligheden Forbindelser
  3. Hvis du ikke genkender nogen af de viste stik, skal du vælge et stik og derefter vælgepapirkurv -knap Slet .
    Bemærk: Hvis du har købt en tilføjelse til e-mail, kan du se følgende forbindelser i din konto:
  4. Vælg Bekræft for at slette forbindelsen.