Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Kontrollér min diskplads

Bemærk: Følg disse trin, hvis du har en Deluxe-, Ultimate- eller Developer -plan. SSH er ikke tilgængelig på Basic -planer, opgrader til brug af SSH .

Er du nysgerrig efter, hvor meget diskplads dit Administrerede WordPress -site bruger?

1. Opret forbindelse til din konto via SSH .
  2. Kør følgende kommando:
    du -h

Hvis du ikke er bekendt med SSH , kan du også kontakte kundesupport for at få hjælp .