Tjek min e -maillagerkvote

Spor, hvor meget lagerplads du har til rådighed på din Microsoft 365 -e -mailkonto. Du kan til enhver tid kontrollere din e -mail -lager.

Hvis du har Email Essentials, er din kvote 10 GB. Hvis du har Online Business Essentials eller Business Professional, er din kvote 50 GB.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg øverst til højreIndstillinger Gearknap Indstillinger .
  3. Vælg Generelt og derefter Lagring . Du får vist mængden af plads, du har brugt.
    Lagerbjælke, der viser 8% brugt