Kontrollér status for min hostingkonto

Her er en hurtig måde at kontrollere status på en ny hostingkonto på.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Vælg Indstillinger ud for den hostingkonto, du vil kontrollere.
    klik på indstillinger
  3. Din konto status vises under fanen Oversigt.
    kontrollere status

Generelt er det disse forskellige typer kontostatus, som du kan se:

Status Beskrivelse
Initialiser konto Du skal konfigurere din hostingkonto for at bruge den. På din produktliste skal du vælge Konfigurer, så viser vi dig resten af opsætningsprocessen.
Afventende konfiguration Du har lige konfigureret din konto. Det kan tage et par minutter for os at konfigurere kontoen, før du kan bruge den.
Konfigurer Din konto er konfigureret og klar til brug.
Afventende kontoændring Du har for nylig opgraderet eller nedjusteret din hostingkonto, og du kan få adgang til din konto, når ændringen er gennemført. Hvis du ser denne status i mere end 24 timer, skal du kontakte en GoDaddy -guide for at få hjælp.
Suspenderet Din konto er blevet suspenderet, sandsynligvis fordi der er en udestående saldo. Hvis kontoen er suspenderet af en anden grund, sender vi dig en e -mail med årsagen og trinene til at genoprette kontoen. Kontakt en vejledning for at få klarhed.