Tjek min kontos ressourceforbrug

Hvis du vil se mængden af hver ressource, som din Linux -hosting bruger (f.eks. Diskbrug eller båndbredde), kan du se i afsnittet Statistikker på cPanel -hjemmesiden.

Bemærk: Du kan se definitioner af disse ressourcer iHvordan påvirker hver af cPanels ressourcer mit site?

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du klikke på Administrer ved siden af den Linux -hostingkonto, du vil se.
    klik på Administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. På startsiden for cPanel vises din kontos aktuelle ressourceforbrug i afsnittet Statistik .
  5. (Valgfrit) For at se, om du har nået grænsen for din kontos CPU- eller indtastningsprocesser/samtidige forbindelser, skal du klikke på Metrics og derefter vælge CPU og Concurrent Connection Usage .

Bemærk: "Dit site har været begrænset inden for de sidste 24 timer" betyder, at dit website har brugt alle dets ressourcer inden for de sidste 24 timer. Du bør overveje at opgradere din kontos ressourcer.